Social Media Icons

slide code

Photo

Lea
Meet Lea - a 20-year-old girl living in Slovakia, who's a big daydreamer and who doesn't see the world how it is, but rather how it should be. On this online diary I write about everything that crosses my mind, which are often times topics that are up to date in today's society.


welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

EFFLORESCENCE

category 2

LIFESTYLE

category 3

photography

Six fashion updates which will refresh your outfit

1
Posledné roky nám do sveta módy prinášajú naozaj zaujímavé novinky. Priznám sa, že nad niektorými novinkami som neraz krútila hlavou a pýtala sa samej seba, ako môže toto niekto priniesť do sveta módy a pýtať za to toľké peniaze. Avšak postrehla som, že rok 2017, čo sa módy týka, priniesol mnoho farieb, ale aj poriadnu nálož updatov a zaujímavých doplnkov. A ako ja už dlho hovorím, práve tie malé veci sú to, čo tomu outfitu dotvára celkový look. Preto som sa rozhodla v tomto článku spísať 6 jednoduchých updatov, ktorými svojmu outfitu dodáte sviežosť. 😊

POVEDZ TO OKULIARMI

2
Slnečné okuliare sú jednoducho must-have. Avšak nie každý má to šťastie nájsť si tie ´pravé´. Ja síce nemám problém nájsť si slnečné okuliare, skôr naopak - neviem ich prestať nakupovať. No mám kamarátky, ktoré sú už zúfalé, pretože sa im takmer žiadny typ okuliarov nehodí. Ale keď už nejaké nájdete, nebojte sa zariskovať. Kúpiť si okuliare s hrubým farebným rámom, ozdobené alebo len v nejakom crazy tvare. Okuliare sú jednoducho skvelým doplnkom a mnohokrát dokážu zachrániť deň blbec, kedy sa nám jednoducho nechce kombinovať farby outfitu.

STATEMENT NÁUŠNICE

6
Pri náušniciach je tento rok dovolené všetko okrem všednosti. In sú opäť strapce či kruhy a taktiež aj žiarivé náušnice majú zelenú. Taktiež je možné že na náušniciach uvidíte aj značky či logá mnohých známych firiem. Jediné heslo tohto roka je zabudnúť na malé nevýrazné náušnice ako sú napríklad ´napichovačky´.

CROSSBODY KABELKY

3
Crossbody kabelky sú tu opäť. Prečo aj nie - sú malé, skladné, nemusíte v nich hľadať polhodinu čo potrebujete a k tomu aj dotvoria celkový look Vášho outfitu. Avšak tento rok odložte malú čiernu do skrine. O slovo sa totižto hlásia crossbody kabelky rôznych farieb, strihov, pokreslené, vyšívané, lesklé, metalické a s nepravidelnými vzormi. Možno ani nie je zlý nápad si jednu sama vyzdobiť a budete jedinečné. :)

NOHAVICE V NEUTRÁLNYCH FARBÁCH 
4
Indigo jeansy tj. všetky modré a úzke môžete taktiež v pokoji nechať v skrini. Tento rok sa o slovo hlásia nohavice v neutrálnych farbách. Samozrejme pokiaľ sa nechcete vzdať skinny jeansov, nemusíte. No voľnými nohavicami nič nepokazíte, práve naopak. Sú formálne, decentné a zároveň aj štýlové.

ZBOHOM SKINNY

5
Tak ako k nám pre pár rokmi prišiel skinny strih a získal veľkú popularitu (a žiaľ, aj u mužov), tak k nám znova prišli voľné a zvonové strihy, ktoré si teraz ženy obľubujú po celom svete. A sama dobre viem, že pocit voľnosti je ten najlepší. Preto sa nebojte a skúšajte.

KLASICKÝ STRIH V NETRADIČNOM PREVEDENÍ

7
Všímam si, že v poslednej dobe je mnoho ľudí, ktorí chcú výjsť z tzv. komfortnej zóny a byť iní, odlišní. Neboja sa riskovania a experimentovania. Dnes už v obchodoch nájdete naozaj mnoho zaujímavých kúskov a nie v tradičných prevedeniach ako je napríklad čierna kožená bunda, ktorá bola a aj bude klasikou. Ako by som sama povedala, rok 2017 je v móde rokom pre odvážnych, pre tých, ktorí chcú byť iní. A Vy nimi môžete byť tiež, len sa netreba báť. Pretože každý módu vníma inak, svojsky. :)

Love, Lea x

Komentáre

Zverejnenie komentára

ppl love these

Stres, duševné zdravie, imunita
Tento rok je po dlhej dobe iný, doslova odlišný od minulých rokov. Nikomu z nás by na Nový rok nebo…
Now is time to GIVEAWAY! - Spring awakening
Ahojte, :) dnes nastal ten deň kedy vyhlasujem ďalšiu Giveaway! Ano, čítate dobre. Už vo viacerých …
First Giveaway!!
Príjemné štvrtočné popoludnie prajem, :) dnes to nebude jeden z tých článkov čo robievam. Už dlhšiu …
TOP kozmetické produkty do 3 eur
Ahojte! :) včera pri písaní vedecko-fantastického príbehu do školy som rozmýšľala, čo by som mohla n…