Social Media Icons

slide code

Photo

Lea
Meet Lea - a 20-year-old girl living in Slovakia, who's a big daydreamer and who doesn't see the world how it is, but rather how it should be. On this online diary I write about everything that crosses my mind, which are often times topics that are up to date in today's society.


welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

EFFLORESCENCE

category 2

LIFESTYLE

category 3

photography

< Applications which I like >

Ahojte,

v poslednej dobe sa snažím prispievať každý deň, pretože za chvíľu končia prázdniny a cez školu, kedy bude čas zabratý na 100% budem rada, ak napíšem raz do týždňa. Rozhodla som sa, že vám dnes predstavím aplikácie, ktoré mám v tablete a naozaj stoja za zmienku. Tento článok robilo dosť youtuberok, ale ja som sa ho rozhodla spraviť v podobe článku. 




Tablet mám značky Asus a je to model MeMo Pad HD 7 . Ak by ste mali nejaké otázky ohľadom neho, napíšte mi buď do komentára, alebo vyplnte kontaktný formulár, ktorý nájdete na pravej strane. 

*Všetky kvety sú na aplikáciach, ktoré tu boli už nainštalované, alebo aplikácie nie sú dobré. 




Animal Face

V poslednej dobe som si všimla hlavne na Facebooku a Instagrame ľudí, ktorý si upravujú fotky tak, že si namiesto svojej hlavy dajú zvieraciu, alebo že si zmenia len polky hlavy, ale o tej aplikácií neskôr. Jedna z aplikácií, kde si takto môžete upravovať fotky je Animal Face. Je to super aplikácia, nie je na nej nič zložité a upravené obrázky stoja za to. 

Ask.fm

Myslím si, že túto aplikáciu pozná snáď každý. :)

Battery Doctor

Skvelá aplikácia na šetrenie baterky. Používam ju už asi rok a naozaj sa oplatí. 

Bikini Abs

Milujem túto aplikáciu. Je skvelá, pre nenáročných cvičiteľov. V aplikácií sa nachádza video. Video má okolo 16 minút a sú v ňom ukázané cviky na cvičenie a posilnenie brucha. Jediná nevýhoda tejto aplikácie je tá, že sa nedá používať bez wifi, čo je dosť škoda. 


Bikini Butt

Znova aplikácia ako tá predošlá, až na to, že tieto videá sú na cvičenie zadku. 

BlendPic

Aplikácia na úpravu fotiek. Táto aplikácia je len na pridávanie efektov. Niektoré efekty sú na mňa trošku moc, ale niektoré sú úžasné. Nájdeme tu aj iluminatské efekty, teda tie s tím trojuholníkom v strede. :) 

CandyCam

Aplikácia v podobe fotoaparátu. Je to vlastne fotoaparát s rôznymi efektami, ktoré sa mi strašne páčia. Za vyskúšanie určite stojí. 


CleanMaster

Aplikácia, ktorá mi pomáha pri čistení pozostatkov v tablete. Taktiež uvoľnuje miesto. Skvelá aplikácia. 

Desert Traffic Racer

Hra, skôr pre chlapcov, ale aj tak ju hrám. Je to hra o tom, že si vyberiete auto a šoférujete po ceste. Taká jednoduchá hra na pobavenie. Hlavne keď je nuda tak je super. 

Anglicko - Slovenský slovník 

Myslím si, že k tomuto netreba nič písať. :D

Eye Color

Aplikácia na zmenu farby očí. Myslím si, že je to celkom fajn aplikácia. 

Facebook

Medzi aplikáciami úplná samozrejmosť.

Flipagram

Aplikácia, vďaka ktorej si vytvoríte video z obrázkov. K tomu doladíte hudbu a podobné veci. Mám v tom spravené dve videá, a myslím si, že je to skvelá a hlavne jednoduchá aplikácia. 




GIF Camera

Kamera vďaka ktorej vytvárate gify. Gify sa potom dajú zdieľať na Facebook, Ask.fm..., alebo aj uložiť.

Hair Style DIY

Aplikácia, v ktorej sú obrázky s návodmi na účesy. Niektoré účesy sa mi naozaj páčia a využívam to hlavne teraz cez leto. :)

Icon Changer

Milujem túto aplikáciu!♥ Vďaka nej aplikácie na ploche vyzerajú zaujímavejšie a krajšie. ♥

InstaBox

V tejto aplikácií si môžete zmeniť šírku obrázka, spraviť koláž, alebo upraviť fotku do vami vybraného predmetu ( guľa,štvorec atď. ). 

InstaFace

Druhá aplikácia, vďaka ktorej si môžete upraviť svoju tvár na tvár zvieraciu. Tvár si môžete zmeniť tak, že budete mať jednu polky hlavu zvieraciu a druhú normálnu, tú svoju a potom len robíte clony. Vydarená aplikácia. ♥

InstaFollow

Táto aplikácia je určená hlavne pre používateľov Instagramu, vďaka ktorej viete kto vás odfollowol, alebo followol. 

InstaFrame

Jednoduchá aplikácia pre nenáročných používateľov, ktorý si chcú vytvoriť koláž fotiek. 

Instagram

Myslím si, že túto aplikáciu poznajú úplne všetci. I love it! ♥

InstaMirror

Vďaka tejto aplikácií si svoju fotku môžete odzrkadliť, ako len budete chcieť. Využívam hu dosť často. 

InstaSize

Ak ste už niekedy na Instagrame videli fotku, ktorá bola menšia a okolo nej buď biela, alebo farebné pozadie, využili túto aplikáciu. O čo sa jedná? O to, že svoju fotku zmeníte na ukúkoľvek veľkosť bez toho aby ste niečo museli orezávať. Jednoducho prstami si to bud priblížite, čím fotku zblížite, alebo odblížite, čím fotku zmenšíte. Potom si už len môžete vybrať farbu pozadia. V poslednej dobe hu používam dosť často.

Kalorické Tabulky

Aplikácia, v ktorej si zapisujete čo ste jedli aby ste vedeli koľko ste toho zjedli a podobne. Chvíľu som z nej bola nadšená, ale potom ma to prešlo, pretože každý deň niekoľkokrát zapisovať čo ste zjedli je dosť únavné. 





Messenger

Myslím si že všetkým známa aplikácia.

MP3 Cutter and Ringtone Maker 

Aplikácia, vďaka ktorej si vyberete určitú čas z pesničky. Výsledok si potom môžete dať ako vyzváňacie zvonenie.

Národná bločková lotéria

Určite všetci poznáte túto súťaž. Je na ňu aj aplikácia, aby ste mali jednoduchšie nahadzovanie, pretože cez tablet nemusíte vyplňať pár veci, ktoré cez počítač proste vyplniť musíte. 

Norton Mobile

Skvelá aplikácia proti vírusom. Škoda že je len na skúšaciu dobu. Po skúšacej dobe funguje, ale pár funkcií v nej už nemáte k dizpozícií. Ak by ste však mali záujem o plnú verziu, treba si hu kúpiť. 

Papa Pear Saga

Jednoduchá hra na pobavenie. V hre máte loptičku s ktorou musíte oslobiť nejaké ovocie, alebo len tak nahrať body. Odporúčam. 

PhotoGrid

Znova primitívna aplikácia na spravenie kolážií z fotiek. Dajú sa v nej aj upravovať fotky, ale ja hu čisto využívam len na spravenie kolážií. 

PicLab

Aplikácia, vďaka ktorej si môžete vybrať tvar, do akého bude obrázok daný, či už do hviezdy,trojuholníka. Dá sa tu aj pridať písmo.

PicsArt

♥ Vydarená aplikácia na úpravu fotiek! Milujem ju a nedám na ňu dopustiť! ♥

Pixlr Express

Znova skvelá aplikácia na úpravu fotiek, ale aj tak PicsArt je najlepší. :)

Prevodník jednotiek a mien

Túto aplikáciu využívam hlavne v škole, keď potrebujem premeniť napríklad km - cm alebo aj na premienanie mien z korún na eurá. Skvelá aplikácia. 

Retrica

Kto by už v dnešnej dobe nemal Retricu? Keď vyšla verzia pre Android, všetci sa s ňou začali fotiť a priznám sa že aj ja. Veľmi dobrá priam úžasná aplikácia! ♥ 

Runtastic

Vydarená aplikácia! V tejto aplikácií máte kalendár, do ktorého si zapisujete aký pohyb ste počas dňa vykonali. Na výber máte všetky druhy športov a pohybu. 




Skype

Myslím si, že v dnešnej dobe túto aplikáciu poznáme všetci. Skvelá aplikácia na volanie s niekým kto je od vás veľmi ďaleko.

Snapchat

V tejto aplikácií posielate obrázky kde môžete napísať nejaký text, alebo posielate videá. V poslednej dobe veľmi populárna aplikácia. :)

Spofity

♥ Vďaka tejto aplikácií som zistila strašne veľa náziev pesničiek. Máte tu kategorie hudby napríklad párty , holiday a podobne a v každej kategorií máte ešte menšie napríklad Girls party, Teens party a po kliknutí na nejkú sa vám objavia pesničky, ktoré do tej kategorie zapadajú. Skvelá aplikácia. Nedám na ňu dopustiť! ♥ 

Subway Surfers

Hra, ktorá sa stala veľmi populárna. Najsôr som na nej letela aj ja, ale teraz už ani moc nie. Ale zahrať si hu len tak z nudy nie je na škodu. 

SwiftKey

 ♥ Milujem túto aplikáciu! ♥ Vďaka nej si zmeníte klávesnicu, pri ktorej máte veľké množstvo smajlíkov, ktoré sa dajú pridať na Snapchat alebo na Instagram a Facebook. Uplne všade. ♥

Tagsforlikes

Aplikácia určená pre Instagram. Máte tam kategorie, a po výbere vám vyberú tie najviac pridávané tagy. 

Temple Run 2

Taká jednoduchá hra, ktorú poznajú hádam všetci. Na zahnanie nudy je fajn. 

Vtipy

Keď mám blbú náladu, tak si vždy prečítam nejaký vtip a zasmejem sa. Samzrejme sa tu nájdu aj vtipy, ktoré smiešne nie su, ale tak každý sa smeje na niečo inom. :)

We Heart It 

Aplikácia, ktorá je všetkým známa. Používam hu hlavne na blog, keď potrebujem nejaké obrázky na inšpiráciu. ♥ 

Wifi Map

Skvelá aplikácia, vďaka ktorej zistíte, či máte v dosahu nejakú nezabezpečenú wifi a ak nájde wifi zabezpečenú, niekedy vám zistí heslo. Vďaka zisťovaniu hesla som si hu veľmi obľúbila. :D

Windows Office

Táto aplikácia je ako aplikácia Power Point, a všetky tie ostatné ktoré máte v počítači, nájdete v tejto aplikácií. 

Youtube

Určite všetkým známa aplikácia. :)


Dúfam že sa vám článok páčil a že som vás ním neunudila. :D Majte sá. 

Komentáre

  1. Veľmi dobrý článok, takých je na blogoch veľmi málo čo je škoda, hneď som si zopár aplikácií stiahla a nainštalovala. Ten slovník je super vecička, vyzerá to tak, že to funguje aj bez pripojenia čo len oceňujem, internet v mobile mám len cez wifi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ☺ ❤ a áno, slovník funguje aj bez pripojenia na internet ☺

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

ppl love these

Stres, duševné zdravie, imunita
Tento rok je po dlhej dobe iný, doslova odlišný od minulých rokov. Nikomu z nás by na Nový rok nebo…
Now is time to GIVEAWAY! - Spring awakening
Ahojte, :) dnes nastal ten deň kedy vyhlasujem ďalšiu Giveaway! Ano, čítate dobre. Už vo viacerých …
First Giveaway!!
Príjemné štvrtočné popoludnie prajem, :) dnes to nebude jeden z tých článkov čo robievam. Už dlhšiu …
TOP kozmetické produkty do 3 eur
Ahojte! :) včera pri písaní vedecko-fantastického príbehu do školy som rozmýšľala, čo by som mohla n…