Social Media Icons

slide code

Photo

Lea
Meet Lea - a 20-year-old girl living in Slovakia, who's a big daydreamer and who doesn't see the world how it is, but rather how it should be. On this online diary I write about everything that crosses my mind, which are often times topics that are up to date in today's society.


welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

EFFLORESCENCE

category 2

LIFESTYLE

category 3

photography

Jesenné typy na čítanie / Part 1

Príjemný sobotný večer   prajem, :)

dnes ste sa konečne dočkali článku o jesenných typoch na čítanie. Predstavím vám tu dokopy tri knihy , ktoré som za poslednú dobu prečítala. Dúfam, že niekomu pomôžem s výberom knihy na čítanie. Určite mi potom dole do komentára napíšte, či ste nejaké z uvedených kníh prečítali, a ak áno, aké ste z nich mali pocity. :) Taktiež vopred upozorňujem, že som sem napísala len kúsok deja z každej knihy, pretože ak by som vám to napísala, pri jej čítaní by ste vedeli čo bude následovať a potom je to o ničom. + na ukradnuté sny môžete čakať recenziu nabudúce, pretože som to nestihla dočítať. 

I wish good saturday evening for everyone, :)

today you wait for this text about autmn types for reading. I am presenting 3 books, which I am read last time. I hope, that I am helping you with selection book or books for reading. Sure, after reading my text, you will can write me in comment, if you read some of these books, and if yes, what feels  you had. :)  I am writing only som things from books,because if I will write you here all things from books, it will be not good. + for Ukradnuté sny you will can wait for review next text,because i am not catch read it. 








Môj nevlastný brat je kniha ,ktorú by som zaradila do dievčenského románu. Kniha je o dievčati a mame,ktorá sa vydala za jedného muža,ktorý mal syna. Rozhodli sa, že budú spolu bývať ako rodina. Prvý raz sa Miriam a Sethos stretli na spoločnej večeri. Už vetdy na ňu Sethos urobil dojem. No na svadbe zistila,že má babu, s ktorou ide aj do Grécka (teda myslím že to bolo Grécko). Miriam si však uvedomuje,že by s ním nemohla chodiť pretože sú už vlastne rodina. Obidvaja taktiež chodia do tej istej školy. On medzitým vystrieda veľa báb, ale ani jedna mu nevyhovuje. Nakoniec však zistí, že Miriam je tá pravá, tá ktorú on hľadal. Dajú sa dokopy a ani ich rodičia s tým nakoniec nebudû mať problém, avšak zo začiatku mali , a to veľký. 




Láska na dvoch kolesách je znova dievčenský román, ktorý sa deje medzi Karinou a bajkerom. Prvýkrát sa stretnú na plavárni, kedy dostane krč do nohy a on jej to bude masírovať. V tom tam príde plavčík, čo je bajkerov nevlastný brat. Začnú sa o ňu hádať, pretože obidvom sa páči. No bajkér si k nej nájde aj napriek tomu cestu. Ona si ho začne všímať a začne sa jej páčiť. Medzitým si však každý z nich prejde svojím, než sa dajú dokopy. On musí dospieť, pretože sa bál ísť do vzťahu s ňou. Bude sa musieť aj kvôli zraneniu vzdať svojej bajkerskej kariery, na ktorej mu naozaj záležalo, dokonca bol medzi prvými v rebríčku. Nakoniec sa však dajú dokopy. On začne pracovať ako čašník a medzitým si začne budovať firmu s bajkami.  Medzitým sa ju samozrejme bude snažiť získať bajkerov nevlastný brat, ktorému sa to samozrjeme nepodarí. Bajker ju aj vezme ku jej babke,ktorá je jasnovidka a povie mu, že budú spolu, že sa vezmú,že budú mať deti a že ona dokončí právo. Zobral ju tam kvôli tomu,aby naozaj zistil, že ho má rada. :)

Obidve knihy vám odporúćam. Do deja sa určite začítate tak ako ja, a že si tie knihy naozaj obľúbite. :-) 

Komentáre

  1. najviac ma zaujala ta laska na dvoch kolesach :)

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o balicek BIODERMA, stylove hodinky a 50€ voucher, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

ppl love these

Stres, duševné zdravie, imunita
Tento rok je po dlhej dobe iný, doslova odlišný od minulých rokov. Nikomu z nás by na Nový rok nebo…
Now is time to GIVEAWAY! - Spring awakening
Ahojte, :) dnes nastal ten deň kedy vyhlasujem ďalšiu Giveaway! Ano, čítate dobre. Už vo viacerých …
First Giveaway!!
Príjemné štvrtočné popoludnie prajem, :) dnes to nebude jeden z tých článkov čo robievam. Už dlhšiu …
TOP kozmetické produkty do 3 eur
Ahojte! :) včera pri písaní vedecko-fantastického príbehu do školy som rozmýšľala, čo by som mohla n…