Social Media Icons

slide code

Photo

Lea
Meet Lea - a 20-year-old girl living in Slovakia, who's a big daydreamer and who doesn't see the world how it is, but rather how it should be. On this online diary I write about everything that crosses my mind, which are often times topics that are up to date in today's society.


welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

EFFLORESCENCE

category 2

LIFESTYLE

category 3

photography

I'm back!

Nechce sa mi veriť, že sú to už 4 mesiace... Mám taký pocit, že ten čas plynie každým dňom rýchlejšie. Však ešte prednedávnom bol začiatok leta a ja som si užívala tie najlepšie chvíle svojho života. A teraz je polka novembra a ja som zas školou povinná. V podstate ani neviem či tento článok bude mať nejaký zmysel, ale mám už dlhšie veľkú chuť sa vypísať a kde inde, než na svojom milovanom blogu? :)

Cez leto som začala s jedným projektom, na ktorom som makala celý zvyšok leta a makám na ňom doteraz práve dnes som s ním nadobro skončila.To bol aj dôvod, prečo som sa blogu nevenovala. V tento moment ma celkom mrzí, že som s blogovaním na tieto mesiace prestala, ale ako môžete vidieť, vrátila som sa. Blogovanie ma naozaj baví. Blog je moje malé kráľovstvo, ktoré patrí len mne. Môžem si tu robiť čo chcem, písať aké články chcem a i keď ten čas, ktorý som mu už venovala mi nikto nezaplatil, neľutujem ani jednej jedinej sekundy, ktorú som mu venovala.

Čo všetko sa zmenilo? Nastúpila som do druhého ročníka na gymnázium. Od septembra som začala chodiť na tanečnú a už o 3.12 máme konečný výstup - venček. Neskutočne sa na to teším. Taktiež 8.12 v škole organizujeme vernisáž spolu s deťmi z detského domova. Onedlho prídu aj Vianoce a ja už pomaly začínam cítiť tu vianočnú atmosféru, ktorú tak neskutočne milujem. Okrem tohto všetkého som už trocha dávnejšie zmenila účes. Vlasy som si skrátila, lebo mi prišli neskutočne zničené a keďže som chcela zmenu, dala som si spraviť jemnejšie ombré. Zmien v mojom živote bolo veľa a chystám na ďalšie, pretože cítim, že mnoho vecí potrebujem zmeniť. Aj vy mávate takéto chvíle?

Čo bude ďalej? To sama netuším. Ale viem, že chcem znova začať písať. Mám množstvo nápadov, o čom písať, čiže onedlho môžete očakávať určite nový článok. :) Horšie to bude s fotkami, keďže fotiť sa dá pri dennom svetle len ráno. Ako mi len tento blog chýbal, haha. ♥

A čo vy? Máte nejaké novinky, o ktoré sa so mnou chcete podeliť? Ak áno, určite sa o ne podeľte v komentári.

Komentáre

  1. Som veľmi rada, že si späť ♥ Ale plne chápem tvoju odmlku - môj blog takisto zíva prázdnotou približne od augusta, no a o posledných týždňoch ani nehovorím :D Škola a všetky bočné aktivity ma naplno zamestnávajú a berú mi všetok voľný čas :D
    Ale verím, že si šťastná ♥
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka, ja sa teším, kedy si prečítam všetky tvoje články, ktoré som nečítala :D ♥

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

ppl love these

Stres, duševné zdravie, imunita
Tento rok je po dlhej dobe iný, doslova odlišný od minulých rokov. Nikomu z nás by na Nový rok nebo…
Now is time to GIVEAWAY! - Spring awakening
Ahojte, :) dnes nastal ten deň kedy vyhlasujem ďalšiu Giveaway! Ano, čítate dobre. Už vo viacerých …
First Giveaway!!
Príjemné štvrtočné popoludnie prajem, :) dnes to nebude jeden z tých článkov čo robievam. Už dlhšiu …
TOP kozmetické produkty do 3 eur
Ahojte! :) včera pri písaní vedecko-fantastického príbehu do školy som rozmýšľala, čo by som mohla n…