Social Media Icons

slide code

Photo

Lea
Meet Lea - a 20-year-old girl living in Slovakia, who's a big daydreamer and who doesn't see the world how it is, but rather how it should be. On this online diary I write about everything that crosses my mind, which are often times topics that are up to date in today's society.


welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

EFFLORESCENCE

category 2

LIFESTYLE

category 3

photography

Módne trendy leta 2014

Ahojte všetci dnešní čítatelia,
keďže leto máme za rohom ( za dva týždne sa uzatvárajú známky! :O ), v obchodoch už môžeme vidieť aj letné kolekcie. Niektorí ste si už určite všimli aká bude tohotročná letná moda, no poďme sa na ňu ešte pozrieť a všetko si zhrnúť dohromady. :) 



Krátke a kratučké
V prípade topov je trendov mnoho, ale ten najsilnejší začal úradovať už počas aktuálnej jari.Určite ste si všimli dievčatá s krátkymi tričkami, že im bolo vidno aj pupok. Ano, práve skrátené dĺžky sú „must have" tejto sezóny, čo dokazujú aj celebrity, ale aj figuríny v obchodoch a aj dievčatá ako som už spomínala. Samozrejme k tomu patrí aj  ukazovanie bruška. Skrátené topy sa nehodia len k šortkám, ale aj k elegantnému oblečeniu. Ak máš odvahu, môžeš si top skrátiť ešte viac, záleží to len na tebe. Toto leto budú v kurze aj tzv. podprsenkové topy.


Dlhé a ešte dlhšie
Opačným smerom sa vybrali sukne.Samozrejem sa budú nosiť aj mini sukne, no výrazne im budú konkurovať midi dĺžky, teda sukne siahajúce pod koleno. Nosia sa vo voľnej i obtiahnutej podobe, ako si len tvoja postava želá. Ďalším veľkým hitom sú aj maxi sukne. Určite poznáte tie maxisukne, najmä z obrázkov celebrít, kde majú sukne až po kontníky rôznych farieb a vzorov. Ak si plánujete obliecť maxisukňu, odporúča sa ľahký padavý top.  




Kvetované aj pásikavé
Vo svete vzorov bude počas leta rušno. Už teraz sa dá povedať že budú dominovať kvetované a listnaté vzory.  Táto potlač vo veľkom ovládla jarné trendy a pri letných to nebude inak. Pre menej romantické duše sú tu tradičné pásiky, námornícke aj tie hipsterské. Takže na výber máme z čoho a určite si každý vyberie ten svoj. 



Popísané i jednofarebné

Tohtoročné trendy sa chopili aj nápisov. Nosia sa na výrazných miestach, pokojne nimi môžu byť samotné logá značiek. Najčastejšie som videla rôzne nápisi na hrudi,ale nájdeme ich aj na čiapkách, legínach, rifliach...  Ako druhý trend  budú jednofarebné trendy. Môžu nimi byť výrazné "krikľavé" farby, ale pokojne to môžu byť aj  neutrálne farby ako je biela, slabučko rúžová a fialová a podobne. Pri jednofarebných trendoch bude najmä prevládať biela  ale ujala sa aj žiarivá fialová.



Športové aj elegantné

Aby si mohol vybrať naozaj každý, popri klasických elegantných kúskoch si pre tento rok móda vybrala aj inú inšpiráciu. Tričká, mikiny, nohavice aj šaty majú výrazne športovejší nádych, ako to bolo v minulosti a nenosia sa len na ihriská. V športovom duchu sa môžete vybrať aj medzi ľudí, pretože správne tepláky a tenisky sú novým hitom sezóny. Určite sa nebojte experimentovať. K teplákom si budeš môcť obuť napríklad aj lodičky. Tímto modnym trendom budú určite nadšené všetky milovníčky pohodlného a z časti voľného oblečenia a aj všetky tie, ktoré milujú experimentovanie a neboja sa vyniknúť z davu. :) 



Zdroj obrázkov: Internet 
Zdroj informácií: Internet 







Komentáre

ppl love these

Stres, duševné zdravie, imunita
Tento rok je po dlhej dobe iný, doslova odlišný od minulých rokov. Nikomu z nás by na Nový rok nebo…
Now is time to GIVEAWAY! - Spring awakening
Ahojte, :) dnes nastal ten deň kedy vyhlasujem ďalšiu Giveaway! Ano, čítate dobre. Už vo viacerých …
First Giveaway!!
Príjemné štvrtočné popoludnie prajem, :) dnes to nebude jeden z tých článkov čo robievam. Už dlhšiu …
TOP kozmetické produkty do 3 eur
Ahojte! :) včera pri písaní vedecko-fantastického príbehu do školy som rozmýšľala, čo by som mohla n…