Social Media Icons

slide code

Photo

Lea
Meet Lea - a 20-year-old girl living in Slovakia, who's a big daydreamer and who doesn't see the world how it is, but rather how it should be. On this online diary I write about everything that crosses my mind, which are often times topics that are up to date in today's society.


welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

EFFLORESCENCE

category 2

LIFESTYLE

category 3

photography

Girl Online

Alebo ináč povedané - Láska blogerská. Myslím si, že mnoho z vás, ak nie všetky, poznáte túto celosvetovo známu knihu od jednej z najznámejších vlogeriek - Zoe Sugg.

"Splnil sa mi jeden veľký sen: Napísať knihu. Girl Online je už na svete a ja sa teším, že si ju všetci prečítate." Zoe Sugg
[photo by me]

Celý príbeh sa sústreďuje okolo hlavnej hrdinky, Penny, ktorá mi bola už od začiatku príbehu veľmi blízka. Penny má od malička kamarátku Megan, avšak tá sa v posledných rokoch zmenila a s Penny sa začali menej kamarátiť, až sa nakoniec medzi nimi vytvorila tzv. bariéra. Nedokážu sa už jedna druhej zdôveriť, porozprávať,... Z môjho pohľadu je Megan také to typické namyslené a pravdepodobne aj zbohatlické dieťa. Čiže Megan aj s Olliem ( chalan, do ktorého bola platonicky zaľúbená) sú pre mňa záporné postavy, ktoré musí každá dobrá kniha mať,haha.
 
Penny teda nemá najlepšiu kamarátku, ale zato má najlepšieho kamaráta Elliota, s ktorým majú klopacie signály, nakoľko bývajú, dá sa povedať, vedľa seba. Elliot je aj gay, s čím sa jeho rodičia nevedia vysporiadať.
 
Pennyni rodičia pracujú ako svadobní organizátori, vlastnia aj svadobný salon, kde sa v jeden deň zatúla párik z New Yorku a poprosia ich, či by im nemohli spraviť svadbu v štýle Panstva Downtown. Avšak má to jeden háčik. Tú svadbu by museli usporiadať v už spomínanom New Yorku. Avšak Penyni rodičia to príjmu a tak Penny, Elliot a jej rodičia letia do New Yorku, kde strávia aj Nový Rok.
 
 V New Yorku spozná Penny chalana menom Noah, s ktorým sa to všetko začne vyvíjať do lásky. Pred koncom knihy sa všetko nečakane zvrtne a nevyzerá to dobre, avšak napokon sa všetko napraví a nás čaká happy ending.♥
 
Túto knihu som si veľmi obľúbila, nakoľko je písaná ľahkým štýlom, čítanie je zábavné, sú v nej nečakané dejové zvraty,celý príbeh je obohatený o správy a aj články z blogu, a ako som už spomínala, končí mojím obľúbeným happy ending-om. Vyšlo už aj pokračovanie tejto knihy - Girl Online on tour; ktorú si plánujem kúpiť a mám v nej veľké očakávania.
 
Čítali ste už túto knihu? Aký máte na ňu názor?

 


Komentáre

  1. Knihu som čítala ešte minulého roku (vyšla na konci roka 2014, kúpila som si ju vo februári 2015) v angličtine a veľmi sa mi páčila. Je písaná veľmi jednoduchým štýlom a nie je to nič psychologické, nad čím by človek musel veľmi dlho premýšľať - jednoducho kniha na odreagovanie počas večerov :D
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako oddychovku by som si to rada niekedy prečítala, pretože Zoe mám rada :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

ppl love these

Stres, duševné zdravie, imunita
Tento rok je po dlhej dobe iný, doslova odlišný od minulých rokov. Nikomu z nás by na Nový rok nebo…
Now is time to GIVEAWAY! - Spring awakening
Ahojte, :) dnes nastal ten deň kedy vyhlasujem ďalšiu Giveaway! Ano, čítate dobre. Už vo viacerých …
First Giveaway!!
Príjemné štvrtočné popoludnie prajem, :) dnes to nebude jeden z tých článkov čo robievam. Už dlhšiu …
TOP kozmetické produkty do 3 eur
Ahojte! :) včera pri písaní vedecko-fantastického príbehu do školy som rozmýšľala, čo by som mohla n…