Social Media Icons

slide code

Photo

Lea
Meet Lea - a 20-year-old girl living in Slovakia, who's a big daydreamer and who doesn't see the world how it is, but rather how it should be. On this online diary I write about everything that crosses my mind, which are often times topics that are up to date in today's society.


welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

EFFLORESCENCE

category 2

LIFESTYLE

category 3

photography

Why do I want a relationship like is in Fifty Shades Trilogy?


photo from the internet. all credits belong to owner.

Veľmi dlhú dobu som sa trilógií 50 odtieňov vyhýbala. Keď bola sfilmovaná prvá časť 50 odtieňov sivej, bol okolo toho neskutočný rozruch. Niektorí ľudia si ten film zamilovali, iní písali nenávistné a vysmievačné komentáre po sociálnych sieťach. Pred tromi rokmi, keď som na to videla trailer, prišlo mi to troška zvrátené. Tak som si pozrela na to aspoň paródiu a parádne sa zabavila. Takže kto sa máte chuť zasmiať, paródiu určite odporúčam 😄. No teraz po troch rokoch, keď sú už sfilmované všetky tri časti som si povedala, že ich všetky pozriem. Zvládla som to za 1 deň a po pozretí všetkých troch častí vo mne zostal pocit - presne takýto život chcem. Prečo vlastne?

Došlo mi, že túto trilógiu je možné pochopiť dvomi spôsobmi - buď vám dej príde nezmyselný a pritiahnutý za vlasy, poprípade ako novodobá pornografia alebo v tom všetkom nájdete niečo viac. Ja som v tom našla niečo viac. Nie je to len o sexuálnych praktikách, o tom, že kto má peniaze, môže všetko. Ale v konečnom dôsledku ide o jedno - o lásku.

Chris sa do Anny zamiloval od prvého momentu. Od prvého momentu ho, jedného z najznámejších businessman-ov, učarovalo úplne obyčajné dievča. A od toho momentu ju nevedel dostať z hlavy. Neskôr sa dozvedáme, aké ma odmalička psychické problémy, čím všetkým si prešiel. No ona ho aj tak neopustila. A aj keď sa na chvíľu ich cesty rozišli, aj tak sa znova k sebe vrátili. Lebo zistil, že je iná ako sú ostatné, že ju naozaj miluje a že je pre ňu ochotný zmeniť seba a svoje podivné praktiky. Prešli si mnohým zlým, no aj tak ich nič nerozdelilo. Práve vďaka tým zlým momentom si každý uvedomoval, ako toho druhého miluje.

Majú vzťah, kde jeden druhého podporuje. Kde sú si naozaj oporou, partnerom in crime. Aj keď sú spočiatku úplne rozdielni, na konci sú plne zosúladení - sú ako jedna duša v dvoch telách. Aj oni sa hádajú, no nikdy kvôli tomu ich vzťah nezahodili. Veľa sa rozprávali a spoznávali toho druhého - ich najtemnejšie spomienky. Ani jeden tomu druhému nevyčítal minulosť. Problémy vždy vyriešili a keď sa pohádali, vždy sa nakoniec udobrili. Veľa spolu cestovali a spoznávali spolu svet. Ani jeden nebol pre toho druhého samozrejmosťou. Jeden s druhým chceli byť stále spolu, lebo vedeli, že spolu sú najsilnejší. Boli spolu, lebo tá láska medzi nimi bola od prvého momentu - len časom dozrievala a nakoniec sa stala takou silnou, že ich nikto nemohol rozdeliť. Tá láska sa stala takou silnou preto, lebo obaja ju chceli a bojovali o ňu. A nakoniec? Aj keď boli pomerne mladí, zobrali sa a začali myslieť na rodinu. Idylické, no o po tom všetkom o to viac krásne. Mali vzťah, v ktorom bolo všetko - vášeň, porozumenie a veľká láska. A toto všetko je odpoveďou na to, prečo by som  takýto život, vzťah a muža chcela mať.

Komentáre

  1. Je to už pomerne dlhá doba, čo som čítala knihy - ani popravde netuším, ako som sa k nim vôbec dostala, ale bolo to ešte pred tým, ako bol natočený prvý film. A hoci chápem, že niekomu, kto videl iba trailer a super-stručný dej počul od niekoho v autobuse, sa to môže zdať trochu pritiahnuté za vlasy. Aj mne sa niektoré momenty a scény zdali byť aj trochu too much, ale zase... takýto pár sa niekde teraz reálne prechádza po svete :D Čo tým chcem povedať je to, že aj ja sa na celý príbeh pozerám z trošku iného uhla a vidím tú love story o dvoch ľuďoch, ktorí síce nemali byť spolu, to, že sa stretli, bola viac-menej iba náhoda, ale aj napriek všetkému boli ochotní bojovať a zmeniť sa kvôli tomu druhému ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že to niekto vidí tiež z tejto inej perspektívy a tú story zbožňuje ako ja ❤️

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

ppl love these

Stres, duševné zdravie, imunita
Tento rok je po dlhej dobe iný, doslova odlišný od minulých rokov. Nikomu z nás by na Nový rok nebo…
Now is time to GIVEAWAY! - Spring awakening
Ahojte, :) dnes nastal ten deň kedy vyhlasujem ďalšiu Giveaway! Ano, čítate dobre. Už vo viacerých …
First Giveaway!!
Príjemné štvrtočné popoludnie prajem, :) dnes to nebude jeden z tých článkov čo robievam. Už dlhšiu …
TOP kozmetické produkty do 3 eur
Ahojte! :) včera pri písaní vedecko-fantastického príbehu do školy som rozmýšľala, čo by som mohla n…